Shopinglista VT08



Jeans/byxor: Jag vill ha ett par raka jeans, gärna mellanblå. Sen har jag kikat lite på H&M's gråa byxor som är prisvärda och snygga!

Klänningar: Långärmade och mysiga ska de vara nu till hösten och vintern! Som denna jag bloggade om tidigare från H&M 07.

Kjolar: Kjolar är aldrig fel. Har inte spanat in någon speciellt. Men om man kommer över någon snygg så är det aldrig fel!

Jackor: Jag är just nu på jakt efter en trenchcoat. Har spanat in några på MQ men har inte riktigt bestämt mig än. Sen är jag ständigt på jakt efter den perfekta skinnjackan.

Skor: Jag har spanat in ett par uggs kopior hos skopunkten för 249 kr, som jag egentligen är väldigt sugen på. Sen ångrar jag mig bittert att jag inte köpte ett par lackstövlar jag såg när jag var i tyskland förra året.
Även ett par ankelboots är något som jag saknar och ett par stövlar i en annorlunda färg!

Koftor/tröjor: Koftor är A och O! En hel mängd vill jag ha! Har sett en hel del fina på BIKBOK (faktiskt) och H&M.

Väskor: Jag känner mig väldigt töntig när jag springer runt i alla väskaffärer och frågar om de har väskor med hjul. Men man är tvungen när man måste släpa runt på en lagbok dagarna i ända.
Annars är jag lite sugen på en enkel stor väska med axelrem i någon schysst färg

Blusar & Toppar: Jag älskar t-shirts. Gärna ska de vara rockiga och antingen tajta eller slappa. Gina Tricots t-shirts är perfekta, däremot är motiven på dessa i många fall tveksamma.

Huvudbonad: Jag var och kollade på en pälsmössa förra vintern men feg som jag är köpte jag aldrig någon.
Men nu när jag åker till Ungern ska jag definetivt leta efter en.

Övrigt: Spets! Jag har sett en massa bilder med folk som har en spetströja över en t-shirt eller liknande. Hur snyggt som helst! Sen är jag på jakt efter en snygg skjorta man kan ha under en v-ringad tröja!

Smink & skönhetsprodukter: En bra hudkräm och bronzing powder är det ultimata för vinterhalvåret!

Vad som bör införskaffas i någorlunda prioriteringsordning: Koftorna är ett måste. Är det något jag har ont av så är det faktist det. Sen är jackan och högt upp på prioriterinslistan.


Kommentarer

Skriv gärna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0